SCCM 2012 – *.bat files are not being copied to distribution point

We’ve recently installed the new IntelSCS addon for AMT Vpro on SCCM 2012 -> https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?lang=eng&DwnldID=20921

Couple of days ago I had this strange ticket form our application administrator, he told me that there is some sort of problem with IntelSCS package (that was automatically created by the IntelSCS addon). In workstation log I found information that file “Remote_Discover.bat” was not found:

workstation_error_log

That was bit of strange, additionally because this package was created by the addon itself.

The first step was to check if those files are in the distribution point, it appeared that all files, beside all *.bat files, were copied successfuly:

dp_files

I checked the source path in packade, it was ok. It was pointing to the “Local folder on site server” it was like E:\…. and was ok, the bat files was also there.

I reached to the bottom of my mind 😉 and reminded that it might be something with that local paths, I have changed the path to “Network path (UNC name)“. After updating distribution point with that package – guess what :), it was ok now:

dp_files_bat

So if some of your files won’t distribute, firstly think about changing the path to the sources from Local  to UNC.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s